Allmänt

Ny månad

Vad fort april har gått.

Fattar inte riktigt vart den här månaden har tagit vägen. Den har bara försvunnit och vad har jag gjort egentligen? Känns som om jag bara jobbat och tränat, men vet ju att jag varit ute och roat mig med vänner också. Nu har jag lite mer planerat inför kommande månad, och längtar så mycket efter allt som kommer hända.

Har även hunnit med HLR, Stormöte i hela klustret, firat valborg på jobbet, grillat och pratat med vänner. Ska ju absolut inte klaga, men kommer hända ännu mer nästa månad.

Planer för maj

Vi har ju en del födelsedagar som bara måste firas. Två av mina döttrar fyller år och mitt lilla barnbarn. Så mycket kalas som ni ser. Liten har blivit stor och får höra att hon är en mini tonåring just nu.

Vi är även bjudna på bröllop, något jag ser fram emot. Bröllop, och dop/namngivning är bland det finaste man kan få gå på tycker jag.

Vi har loppis på gården, och bloppis i stan jag ska försöka hinna med. Därtill kommer cruisingen i Kungälv. Den vill jag inte missa.

Till sist, fortsätta att träna, och nu tänkte jag försöka få in lite mer pulshöjande och inget godis eller onödigt fika.

Det blir mina majplaner, och vilka är dina?

Kramar Madde

10 reaktioner till “Ny månad”

  1. Summerade april igår, (publiceras imorgon) och som alltid så gillar jag att reflektera och minnas. Sen går jag vidare till nästa månad och nu är det maj där det största blir att starta poolbygget!

    Gilla

  2. Ja jag undrade också var april tagit vägen. Härligt att du ändå gjort en del. Själv har april varit en bra månad men jag blev ju sjuk så det var inte roligt. Bra att du har en del att se fram, emot denna månad. Själv ska jag börja månaden med att gå på bio.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s