Allmänt

Grattis

Frukost ute

Ja idag var det min näst äldsta dotterns födelsedag. Känns konstigt att ha barn som närmar sig 40 då jag inte är en dag äldre än det själv Vi firar ju inte på samma sätt längre, men en frukost kunde jag allt kosta på henne eller vad tycker ni?

Tycker verkligen det är så mysigt att äta just frukost ute, och nu fick vi yoghurt, ägg, fralla, croissant, juice, och latte. Helt klart blev både jag och dottern mätta.

Valborg 1987

Det var dagen då värkarna satte igång. Först kände jag ingenting så passar på att ta min två åring på bussen och åker in till cortegen på avenyn. Vi bodde i Kungälv vid den tiden. Barnens pappa var chaufför den dagen. Precis då vi står där känner jag att värkarna kommer. Tar bussen hem och ringer mina föräldrar. Det där med mobiltelefoner fanns knappt på den tiden.

Dom kommer och kör mig till förlossningen. Nu när jag skriver borde jag tagit mig dit istället, eller åkt hem till mina föräldrar då dom bodde mycket närmare. Lätt att vara efterklok.

Skrev en lapp och la på köksbordet och sen åkte vi. Just där och då var jag inte öppen så mycket, men det gick fort då det väl satte igång

1 maj på morgonen

är hon född, och ända barnen jag fått naturlig väg. De andra har kommit med kejsarsnitt. Då hon var liten gick hon runt och sa till folk att hon var en skitunge för mamma bajsade ut mig 🙂 Som det kan bli i barnens värld. Nu skäms hon lite över det, men gillar barns logik.

Kramar Madde

20 reaktioner till “Grattis”

 1. Ja det låter härligt att äta frukost ute. Tror jag aldrig gjort det. Det är absolut något man kan unna den som fyller år. Haha barn är ju för underbara ibland.

  Gilla

 2. Åå Såå trevligt att äta frukost på ett café 😊. Jag är rett säker på att hon uppskattade det väldigt mycket. Det skulle i alla fall ha gjort. Att bli bjuden på lyx frukost 😊. Det är mycket mer uppskattat att göra något än att ge någon grej. Om man inte önskar sig någon speciell grej.
  Då fick vi veta lite om hur hon kom till värden 😄. Du får skicka Grattis i efterskott till henne 🎉🎁🧁🥳🌷🤗
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Barn har livlig fantasi. Kul att hon fyllde år:) nä det är ju inte lika mkt som förr ang födelsedagar men något kan man alltid ge 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s