Allmänt

Skulle träna

Byxorna blev kvar hemma

Så segt det var då jag skulle iväg i morse. Ville absolut inte träna, men packade ihop mig och åkte iväg. Checkade in och skulle byta om. Vad låg i min väska om inte en tunika istället för mina byxor. Så surt. Bara att åka hem igen, men det var inte alls det jag ville. Går absolut inte som jag vill just nu.

Vilket väder

Ja idag var solen tillbaka igen och genast mår man så mycket bättre. och energin kommer tillbaka Hoppas det håller i sig över helgen då jag är ledig och det kommer bli kalas för sessan. Stora tjejen nu och dags att börja skolan till hösten. Tiden bara springer iväg. Vad händer?

Mycket mer än så här hände inte idag, men i morgon blir det en ny dag. Hoppas på att den blir så mycket bättre

Kramar Madde

4 reaktioner till “Skulle träna”

  1. Otur att du glömde byxorna hemma när du skulle träna. Här har man inte varit på gym på jättelänge. Här håller man igång med promenader och imorgon startar hittaut i uppsala så det ska bli roligt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s