Allmänt

såg ni delfinalen?

Norges bidrag

Såg ni delfinalen igår? Älskar ju detta med schlager, och vill ju helst inte missa det. Tyvärr missar jag finalen i år, men allt kan jag inte styra över. Rent generellt tyckte jag de allra flesta var riktigt dåliga, och kan absolut inte förstå hur många kunde säga att Finlands låt skulle vara ett hot mot Loreen.

Däremot kände jag att den här kan vara det. En riktigt bra och mäktig låt ifrån Norge. Här får vi allt se upp.

Politiska budskap

Ja flera visade tydligt sitt missnöje med kriget i Ukraina, och det med full rätt. Däremot var det väldigt varierande resultat på det. Upplevde att de flesta bara var hysteriska och funderade på om de gick på någonting 🙂

De ända låtarna jag tyckte var bra var just Norges och naturligtvis vår låt.

Kan hon göra det igen?

Ta hem segern för andra gången? Ja inte alls omöjligt. Låten är riktigt bra och uppträdandet magiskt. Väldigt mäktigt, men ändå inte hysterisk

Såg ni det och har ni någon favorit bland de som var med?

Kramar Madde

12 reaktioner till “såg ni delfinalen?”

 1. Såg inte delfinalen. Däremot tror jag Loreen har en bra chans att ta hem det igen. Det skulle vara kul om hon fick göra det. Hon är ju i en helt egen dimission när det kommer till scennärvaro. Kommer nog inte se finalen då den går rätt sent på kvällen då jag hört att den ska börja klockan 21.

  Gilla

 2. Håller fullständigt med dig! Tyckte att alla bidrag var riktigt dåliga! Det enda som var ok var Norges, förutom Sveriges då. Hur Finland kan vara en högoddsare fattar jag inte alls. Och de där gubbarna i maskeradkläder och kalsonger….. Bara skämskudde!

  Gilla

 3. Haha jag regerade starkt på samma sätt som du. Fy hur kan den låten cva cva gha va bättre än Looren? Hela den låten var bara trams.

  Gilla

 4. Jag såg det inte. I tisdags. Det var lite sent för min del. Ja, vinner Norge så har vi ju inte långt att åka 😉😀. Men vi får se hur det går på lördag. Då ska jag i alla fall titta 🎶🎤🎉😊. Har jag tänkt.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗🦋

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s