Allmänt

En bra onsdag

Godmorgon

Ville verkligen bara ligga kvar i sängen igår och hade säker gjort det också om det inte var så att jag hade en PT tid redan klockan 10. Pallade mig upp och åkte iväg. Det fungerar ju bara jag kommer ut. Då jag ändå var så trött och var i god tid började jag med att lägga mig i 20 minuter i dessa vaggande fåtöljer.

Det är ett väldigt mörkt rum ( därav de suddiga bilderna) och där kan man ha 20 minuter i vaggande fåtöljer. Det spelas lite avslappnande musik och man kan titta på på ”stjärnhimmelen” Väldigt lätt att somna, men som tur är så stängs det av automatiskt

Det blev ett bra pass

Vi körde ganska tungt idag igen, och det kändes väldigt bra. Det var inte bara vid ett tillfälle både jag och min PT fick kolla en extra gång att det verkligen var rätt vikt då det var väldigt enkelt idag. Pratade även om att min kondition blivit så mycket sämre, speciellt efter coviden. Orkar knappt någonting. Sa även att det är där jag kanske behöver honom lite just nu då jag känner att styrkan fungerar, men konditionsträningen smiter jag gärna undan. Vi kommer varva och fick lite”läxa” de gångerna jag tränar på egen hand. 200 steg på trappmaskinen varje gång jag var där. Den är verkligen så galet tung och flåsar som om min sista stund var kommen.

Det blev en stund på gården

Direkt efteråt så åkte jag till gården och idag var det jag som öppnade. Alltid lika nervöst med larmen men klarade av det även den här gången. Kommer med all säkerhet dra igång det någon gång. Var lite mysigt att vara där själv, gå och pyssla och småprata med de äldre. Mina volontärvänner kom lite senare och efter maten passade jag på att åka hem Dom var ju två stycken. Idag bjöds det på köttfärslimpa och potatis. Så uppskattat och de allra flesta är så tacksamma.

Galet trött då jag kom hem, så somnade ett par timmar. Det var inte så bra då jag sov så dåligt på natten sen. Så trött nu när klockan ringde. Kaffe, och nu en dusch innan jag åker till jobbet. Är ju inte van att börja redan 7 utan på mitt boende börjar vi alltid 8. Bara det är svårt trots att jag är morgonmänniska

Kramar Madde

10 reaktioner till “En bra onsdag”

 1. Hade nog inte klarat av att stänga av larmet utan känna en sådan konstant press och oro ifall man får igång den. Och inte kan stänga av larmet efteråt. Det kanske känns läskigt enbart i början och när du fått göra det några gånger; känns det inte lika läskigt/nervöst att göra. Håller verkligen med dig. Känns so ovant med nya tider; sådana tider man aldrig är vana med. Börjar vanligtvis vid sju tiden och får nu pass där man börjar vid sex tiden. Vilket är alldelles för tidigt för min vana 🙂

  Gilla

 2. Härlig dag du har haft. Bra att det börjar gå bättre på styrketräningen. Skönt att kunna sätta sig i en gungande fåtölj innan träningen. Hoppas du får en bra fredag!

  Gilla

 3. Det är det som PT är bra med åxå. Att även om man inte orkar så tränar man ändå. Fast då med PTn. Å man tränar som bäst då 💪😊

  Bra att du fixade att larma av till gården. Trevligt att prata lite med dem äldre i lugn & ro.

  Hoppas att det ändå gick bra att jobba 🤗

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s