Allmänt

Rörig dag

Sommarvärme

Vilket väder vi har fått. Allt vaknar till liv, och visst mår man så mycket bättre då solen skiner och värmen har kommit? Vi är så väderberoende här uppe i norr så det är inte sant. Tur var väl det att ljuset kommer tidigare, då jag skulle börja 7.

Vi jobbar i kluster och ett har enheter delar på två chefer, även om man har sin egna som man ska ta kontakt med i första hand. Vi börjar som tidigast 8, men då jag var på mitt andra ställe som jag gästspelar på ett par gånger per år så kändes det konstigt att komma redan klockan 7.

Mycket samtal och saker jag inte kunde svara på så hade skrivit en hel roman till kvällspersonalen. Jobbet kan jag, brukarna är trygga med mig, men ni vet alla de där småsakerna som man bara kan då man jobbar väldigt ofta kan jag inte.

Till det lite sidouppdrag så dagen blev väldigt rörig för mig.

Skulle bara handla lite

men stannade till för en kaffe och kaka på EH också. Försöker hålla igen, men dessa är så galet goda. Har ju börjat räkna points igen, men just igår rymdes det inom programmet då jag tog vegetarisk ärtsoppa till lunch. Nu tycker jag absolut inte att man ska äta nollpointsmat för att kunna äta godis, men ibland behövs det. Igår var en sådan dag Åt med gott samvete, och har koll på vad jag stoppar i mig. Man ska unna sig och njuta av varenda tugga, däremot hetsätandet, tröstätandet, och alla andra konstiga ätanden kanske man ska undvika. Välj tillfällena, och njut. Det är mitt motto.

Tog mig hit

Är väldigt stolt över mig själv just nu, men jag tog mig till gymmet även igår. Var toktrött, hade landat i soffan, men reste mig upp och åkte hit. Kanske inte körde tyngst, men körde överkropp och kondition. Fick ju ”läxa” av min PT. 200 steg på trappmaskinen varje gång jag är på gymmet, och igår så var det inte nära döden ens. Det ni. Allt går framåt och har hittat ett bra flyt. Både började och slutade passet med cykling, och jag var nöjd.

Till kvällsmat gjorde jag omelett både åt min man och mig. Ja det blev en riktigt bra mat och träningsdag för min del.

Däremot somnade jag inte eurovision och vad jag hörde så var det riktigt dåligt. Lite pinsamt är det allt då länderna inte anstränger sig det minsta. Kommer ju missa det på lördag, men hoppas jag kan titta ikapp mig en annan dag. Tacka vet jag playkanalerna.

Kramar Madde

8 reaktioner till “Rörig dag”

 1. Duktig du är som trots att du var så trött så tog du dig till gymmet. Håller med dig man ska kunna njuta av det man äter och unna sig ibland. Det är viktigt sen som du säger så tror inte jag heller att tröstätande är bra 🙂

  Gilla

 2. Ibland blir dagarna röriga. Här har vi också sommarvärme och jag har till och med satt i mitt myggfönster i sovrumsfönstret. Det för att jag ska kunna sova med mitt tyngdtäcke utan att svettas på natten. Bra att du tog dig till gymmet. Du har helt rätt att man någon gång ibland kan unna sig.

  Gilla

 3. Tycker Eurovison totalt spårade för många år sedan så slutade titta. Kändes mest som det blev ett program som slutade fokusera på musiken.

  Det där med jobb och lite ”hemliga rutiner” känner jag igen. Man vet bara men ingen har dem uttalade, sånt är skitavårt som vikarie eller nyanställd.

  I veckan tex fick en person på min arbetsplats ett rejält surt utspel när hen fan en häftapparat på ett annat bord än den ”skulle” vara på… Jag menar hallå 🙄

  Gilla

  1. Håller med…. Nu tycker jag personalen där är bra, och vi skrattar mest åt ”misstagen” Viktigaste är att de som bor där får det dom behöver 🙂 Fattar inte hur man kan ha sådant kontrollbehov…Inte helt normalt 🙂

   Gilla

 4. Även om man ändrar kost o dyligt så ska man tillåta sej och få unna sej saker med. Men på ett rimligt sätt.

  Jag hejjar på dej 👏
  Förlåt för sen kommentar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s