Allmänt

Gäller att planera

Godmorgon.

Ja idag blev det en semesterdag då vi ska på bröllop idag. Så otroligt roligt och jag bara älskar sådana här fester tillsammans med dop/namngivningar.

Får allt tänka till då jag började med viktväktarna i måndags igen, men allt går ju med planering. Idag blir det 0 points mat fram till middagen ikväll. Jag har sparat en hel de för att kunna äta och dricka gott ikväll.

Det bästa med viktväktarna är just det att man kan fortsätta leva fast man får sunda vanor. Det är ju det allra bästa. Det är ju trots allt så här man ska leva resten av sitt liv. Mitt mål är att jag ska väga normalt vid årsskiftet.

Dags att fixa till sig

Ja nu är det dags att fixa till sig, väcka min man som ska vara bestman, och se så jag ser respektabel ut idag. Tar ju en stund hihi.

I morgon blir det jobb i ett dygn och just nu undrar jag hur jag tänkte. Först tänkte jag att det skulle bli en kort kväll, men just nu är jag inte lika säker.

Vad har ni för planer? Händer något kul hos er idag?

Kramar Madde

10 reaktioner till “Gäller att planera”

  1. Jag var på radiofyrisgalan och hade en väldigt rolig eftermiddag/kväll. Hoppas du hade det roligt på bröllopet. Hoppas du får en bra söndag på jobbet.

    Gilla

  2. Men gud va härligt med festligheter. Det är alltid något speciellt med det. Bra att du mål. Det är kul o våga sej ut och göra saker 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s