Allmänt

Vilken kväll

Vilken dag

Ja som ni vet så var jag på bröllop igår och vilken dag/kväll det blev. Vi startade på St Birgittas kapell med själva vigseln. Var nästan lite löpande band då vi pratade om det, men fanns ändå tid att fotografera efter bröllopet. Den låg så vackert, precis vid vattnet.

Märktes att brudparet ville skoja till det och prästen var väl inte sen att haka på. Sådant gillas. Till det, de två bestmanen kom in hand i hand. Att vi inte dog alltså.

Middag, tårta och liveband

Under kvällen bjöds det på både middag, tårta och dom hade fixat ett liveband. Det senaste höjde verkligen upp stämningen. Alla var uppe och dansade och stämningen på topp.

Vi lämnade vid halv tolv då jag skulle upp dagen efter, och flera hade gått redan då. Kanske känns tidigt, men man börjar ändå mitt på dagen och det blir ett antal timmar man är ute.

Grattis Loreen

Ja vi hann hem precis lagom för att hinna se att Loreen och Sverige tog hem det igen. Stort grattis säger jag bara. Hon var grymt bra, och helt klart värd segern. Nu missade jag allt annat, men det spelade ingen roll. Festen vi var på var allt värd den uppoffringen.

Kramar Madde

4 reaktioner till “Vilken kväll”

  1. Å vad härligt med bröllop!! Och livemusik gör väldigt mycket för en tillställning! Min svåger friade till sin sambo i helgen så nu håller jag tummarna för att det blir ett bröllop inom en inte allt för avlägsen framtid 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s