Allmänt

Veckans fem positiva

Veckans viktigaste

Då var det dags att skriva veckans viktigaste inlägg. Inlägget där jag listar veckans fem positiva igen. För visst ska vi fokusera på det och inte det andra? Perioder då allt inte flyter på är det här ännu viktigare, men nu är det inte riktigt så.

Loreen vann

Ja det måste väl ändå vara med på den här listan. Eurovision är ändå viktigt, och tror det är så för så många även om flera inte erkänner det. På vägen hem satt var och varannan och hade telefonen uppe för att kunna titta. Så kul. Ska försöka få biljetter till stora finalen nästa år, Då kan jag skriva check på det med.

Bröllop

Visst är sådana här fester bland det roligaste att gå på? Så mycket kärlek, så mycket glädje. Hade en helt fantastisk kväll, och tror att de allra flesta kände samma sak efter detta. Fast lite mör är jag allt idag.

Vädret

Vi har ju sommar. Så underbart, men har jobbat mycket så kanske inte har kunnat utnyttja det fullt ut tyvärr. Samtidigt, blir så glad och allt blir så mycket enklare.

Träningen

Gick så bra. Passet med PT funkade perfekt och fick till två gånger själv mot alla odds. Har börjat köra trappträning och det är så galet galet tungt, men behöver ju det. Nu ska vi jobba mer med konditionen

Sessan lärde sig cykla

Det är stort, och det har tagit tid. Hon har tittat på allt annat utan det hon ska, men nu har det släppt. Stolt tjej där hemma, och hon var så glad då hon fick berätta det. Samtidigt fick jag en film av hennes mamma Lite vingligt, men det släpper snart det med.

Detta var mina positiva för den här veckan, och hoppas på en lika fin vecka nästa.

Kramar Madde

12 reaktioner till “Veckans fem positiva”

 1. Det känns verkligen underbart att vi vann Eurovision att vi har nästa tävling till nästa år. Spännande. Loreen var verkligen så duktig! 😀

  Gilla

 2. Jaa fokus på det positiva 😊👍.
  Kul att Sverige 🇸🇪 vann igår i eurovisionsschlagerfestivalen 🎶🎤🎉😃igår. Jag var rett trött. Så var inte så angegerad. Men uppe satt jag tills allt var klart 😊.

  Låter som bröllopet var toppen bra. Kul! 😃.
  Härligt att du har fått till lite träningspass i veckan som va. Det har inte jag. Jag valde vädret framför tränings. För man vet inte när det är fint nästa gång.

  Vad kul att Sessan har börjat cykla! 😃👏🏻👍. Det är stort för både barnet & de vuxna. Barn är stora då ☺️.

  Ha en fin start på veckan! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. vilka glada positiva saker du lyfter fram. Jag kom ppå mig själv att le när jag läste dem. Grymt av Loreen. Bröllop, väder och lära sig cykla. Önskar dig en lika positiv ny vecka

  Gilla

 4. Det var häftigt att Loreen vann igen. Låten var helt klart den bästa. Bra att det gått bra med träningen förra veckan. Hoppas du får en bra vecka!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s