Allmänt

Ska jag springa?

Så trött

Är ju så van att skriva godmorgon, men det funkar ju inte nu. Dagen har gått i ett, och jag måste erkänna en sak. Jag är inte 20 längre,,, Får nog lägga på ett antal år på det får jag nog erkänna. Klarar inte riktigt party och sen jobb i ett dygn. Bara att acceptera Åkte hem och duschade innan jag åkte iväg till Hagabadet och dagens Pt pass.

Började trögt, men släppte till slut. Blev ett så bra pass och vi pratade lite om vad jag vill få ut av de här PT timmarna. Styrketräningen sitter rätt bra nu, men behöver bli pushad då vi kommer till konditionsträningen.

Göteborgsvarvet

Då det var Göteborgsvarvet i helgen pratade vi lite om det. Sa att för några år sen hade jag funderingar på att ta mig runt bara för att kunna skriva check på det. Han nappade direkt på det och frågade om jag ville springa nästa år. Där och då var tanken så främmande. Behöver gå ner minst 20 kilo för att klara av det och jag gillar inte att springa egentligen.

På väg därifrån började tanken slå rot, men inser att jag inte klarar det till nästa år, men kanske innan 60? Däremot kanske jag skulle klara milen? Det känns mer rimligt, samtidigt kanske man ska ha ett mål som är lite högre? Träna för det, men glad om jag klarar mindre?

Tittar på fotboll

Nu sitter vi här och slötittar på ett extremt känsligt möte mellan AIK och blåvitt. Vi har gjort två mål, men tyvärr var ett i eget mål. Efter självmålet gick luften ur laget tyvärr Ja vi får väl se hur det blir. En vinst hade suttit bra, om vi ska ha någon chans att få stanna kvar i allsvenskan.

Får se om jag orkar vara uppe till det är slut då jag bara längtar efter sängen just nu. Inga planer i morgon, men en promenad blir det och tänkte ta mig till hagabadet på eftermiddagen. Nu j¤¤lar ska jag bara klara det här

Kramar Madde

16 reaktioner till “Ska jag springa?”

 1. Jag tycker du kan sikta på att du ska ta dig runt göteborgsvarvet innan du är 60 år. Det är nog ett realistiskt mål för vad jag har uppfattat är det rätt långt lopp.

  Gilla

 2. Va ju bra att du åkte direkt från jobbet där du körde dygn & direkt till gymmet & ett PT pass. Det är en stor eloge till dig!! 😘
  Att springa milen låter som ett bra mål 👍.
  Hoppas att ni snart får stå på läktare & se Blåvitt spela 🙂.
  Skönt med en lugn & skön tisdag. Inga måsten som måste göras. En annan sak att se saker som man gör 😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Jag är en av de där konstiga människorna som gillar att springa. Men efter senaste knäoperationen har jag inte riktigt vågat, får väl se när jag kommer dit. Jag gillar dock kortare lopp, som Vårruset, så himla kul med allt som händer längs vägen. Folk hejar och band spelar, kul!

  Gilla

 4. Jag tyckte det var häftigt när jag sprungit min första mil. Men en tung kropp och många löpmeter slet på kroppen mer än jag kunde ana. Idag går jag bara, även om lusten att jogga är stor.

  Gilla

 5. Att ta dig runt Göteborgsvarvet innan 60 tycker jag är ett bra mål. Och det är alltid skönt att ha ett konkret mål att jobba emot, det blir så mycket lättare med motivationen då.

  Gilla

 6. Jag är helt för att man ska sätta upp mål att sträva efter. Men just när det är löpning är det otroligt viktigt att ha rätt förutsättningar. Jag är själv inte någon löpare (brukar säga att det är emot min religion haha) men min make är. Han har sprungit Gbg-varvet en gång. Han hade sprungit mkt innan men just den dagen han sprang så var det väldigt varmt och han hade inte vätskat upp tillräckligt eller sprungit tillräckligt många långsträckor innan.
  Så om du vill springa Gbg-varvet så go for it men börja då träna i tid så du inte behöver bryta eller inte kommer förbi ”snöret” eller blir sjukt besviken på din prestation (min man blev det senare så till den grad att han inte sprang på över ett år).
  Men han säger fortfarande att det var en otrolig upplevelse och nu tränar han för Gbg-varvet nästa år.
  Så spring om du vill och var inte rädd för att testa men träna ordentligt innan.
  Springer du nästa är så hejar jag från sidan!
  Kram

  Gilla

 7. Coolt att kunna sätta check på ett långlopp men först måste jag bli bättre eller lära mig jogga några kilometrar i alla fall.

  Pinsamt bedrövligt dåligt av både AIK och IFK men tur att de gick från matchen med lika poäng.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s