Allmänt

Kärleksbrevet

Boktips

Plötsligt händer det. Jag har lyssnat färdigt på en bok igen. Som ni säkert märker är jag periodare och tröttnar fort om jag inte gillar den. Har tappat lite med att läsa, men lyssnar hellre just nu. Nu kommer jag i alla fall tipsa er om boken jag lyssnade på sist.

Lucinda Riley, författaren till de sju systrarna och har nog tyckt om alla böcker av henne. Feelgood då det är som bäst. Den här gången blev det en mer spänningsroman

Handling

Joanna Haslam, en ung jornalist ska bevaka en känd skådespelares begravning. Hon är väl inte jättesugen på just detta, men går. Där träffar hon en äldre dam Rosie, som inte mår så bra och hon hjälper henne hem. Just där och då dras hon in i något som visade sig vara så mycket större än vad någon kunde tro. Hon öppnar sig för sin vän Simon som hon känt sen barnsben och trodde hon kunde lita på. Allt tar sig vändningar som man inte alls kunde Här är det spänning kärlek, vänskap, och även lite övernaturligt…

Vad tyckte jag då?

Den var så bra, och kunde inte sluta lyssna. Snabba vändningar, och det var inte förrän på slutet som fick reda på hur det var. Gillar verkligen alla hennes böcker, men den här var nog den bästa av alla, även serien om de sju systrarna. Läs/lyssna på den, ni kommer inte ångra er.

Jag ger den MMMMM av fem möjliga.

Kramar Madde

8 reaktioner till “Kärleksbrevet”

  1. Jag har lyssnat på boken. Tyckte den var lite rörlig i början. Men sen blev den bättre 🙂. Lucianda skriver Såå bra & Gunilla Lenning skriver så bra 🥰🥰. Tycker jag.
    Jag lyssnar nu på bok om Pa Salt i ”de 7 systrarnas” serien. Atlas. Där har du något att se fram i mot 😊.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s