Allmänt

Afterlife of the party

Filmtips

Ja nu var det ett par dagar sen jag skrev, men känns som om det inte händer så mycket i mitt liv just nu. Jag jobbar, tränar och sover. Så spännande liv har jag.

Tänkte skriva lite om filmen vi såg idag. och idag blev det en riktig feelgood film. Med andra ord är det i princip aldrig en höjdarefilm, utan mer en mysig stund. Den här filmen var inget undantag. The afterlife och the party som vi såg på netflix.

Handling

Cassie och Lisa bästa vänner sen barnsben, men har utvecklats åt lite olika håll. Cassie, partyprinsessan, och Lisa, forskaren. Lisa blir övertalad att följa med ut och parta, men trivdes inte så bra. Vid hemgång blir de ovänner och skiljs åt. Tyvärr råkar Cassie ut för en olycka och dör. Då hon ”vaknar” till är hon i mellanlandet, där hon träffar skyddsängeln Val. De har inte bestämt sig för om hon ska till himlen eller ner till underjorden. Hon får ett par uppdrag som hon måste lösa på fem dagar. Kommer hon lyckas?

Vad tyckte jag då?

Komedi som den gick under vet jag inte, men mer feelgood. Först undrade jag vad detta var, men på slutet satt jag nog och grät lite. Väldigt känslomässigt, men det kanske berodde på allt jag varit med om på slutet. Vi talar om det övernaturliga, få besök från andra sidan, och så mycket känslor. Gillade den, men man måste ha i åtanke att det är en feelgood. Betyget jag ger är helt baserat på just det, då feelgood i sig inte ger så höga betyg.

MMMM kommer jag ge den, då den ändå hade ett budskap

Kramar Madde

8 reaktioner till “Afterlife of the party”

  1. Tack för ditt film tips 🙏🏻😊. Filmen låter bra.
    Hoppas att det går bra med träningen 💪. Att du återhämtar dig som du måste göra 🤗❤️ Du krigar på bra. Jag har dock inte varit iväg på ett tag nu. Körde rett intensivt ett tag. Nu vila kroppen & njuta av vädret. Men hoppas att nästa vecka att det blir något träningspass.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s