Allmänt

Veckans positiva

Veckans viktigaste

Ja ingen söndag utan veckans fem positiva och alltid lika kul att få sammanfatta det roliga som hänt. För visst är det just det man ska fokusera på.

Ett glas vin

Vilket väder vi fick, och idag blev det ett glas rosé på en uteservering. Det är väl sommar om något? Alltid gott, och visst var jag värd det?

Dansuppvisningen

Så glad att jag kunde följa med barnbarnet på hennes dansuppvisning. Hon är så duktig och älskar verkligen det här med dansen. Det märks så tydligt.

Spred askan

Kanske låter konstigt, men det var så vackert. Tror vi alla sa det efteråt. Tidigare har jag inte haft en tanke på det här, men nu har jag ändrat åsikt.

Vädret

ja det måste väl med på listan? Nu hoppas vi att det håller i sig för jag behöver värme. Tror inte jag är ensam om just nu. Sol, värme och skulle bara ha lite ledigt också.

Kommit igång med att lyssna på böcker

Som ni säkert vet är jag periodare då det kommer till att lyssna på böcker Nu har jag mer eller mindre sträckläst Atlas, sista delen om de sju systrarna. Den är så bra, och lovar att berätta vad jag tycker mer ingående då jag lyssnat klart på den.

Det var mina positiva för den här veckan, och vilka är dina?

15 reaktioner till “Veckans positiva”

  1. Saker och ting kan bli vackert fastän man inte tror det, en sorg och ett farväl kan vara vackert i själva sorgen också. Ja vädret har ju varit toppenbra

    Gilla

  2. Ett glas vin ute får man unna sej då obönhörligt då. Mycket myssigt. Jag tog en mojito i lördags trots jag inte skulle men man kan ju inte heller låta bli.

    Gilla

  3. Håller med dig! Vin oh yes😆 sen sol värme jajamänsan de vill man ha. Vi har regn nu å kyligare väder. Skit icke-också!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s